WIJLRE SPECIALS

Meesterwerken van de Brand brouwmeesters

Wijlre’s Specials

Preuvenemint, Grape Ale 7%

Brand GL IPA Licht LR

De inspiratie voor deze special ontstond uit onze ambitie om bier te brouwen dat bier- én wijnliefhebbers samenbrengt. Speciaal voor ’t Preuvenemint, het grootste culinaire openluchtevenement van Nederland, ontwikkelde meesterbrouwer Nils een unieke Grape Ale.

Dit bijzondere bier met een alcoholpercentage van 7%, is gebrouwen met druivensap en een subtiele toets van rookmout en doet denken aan het verfijnde karakter van een luxe wijn. Dankzij het zorgvuldige brouwproces proef je eerst een lichte ziltigheid, gevolgd door frisse fruittonen en een aangenaam bittere afdronk. Elke slok is een ontdekkingstocht van complexe en veelzijdige smaken.

Wijlre’s Special Preuvenemint komt perfect tot zijn recht bij uiteenlopende gerechten, zoals gerookte forel, Ardense ham of pittige oude kaas. Ook bij een rijkgevuld borrelplankje met nootjes en gedroogde vleessoorten ontstaat een mooie smaaksensatie. Door het frisse en complexe karakter is dit bier dé ideale keuze voor je volgende horeca-bezoek.

Deze special is tijdelijk verkrijgbaar in ons proeflokaal en geselecteerde horecazaken. Kom langs, proef, en ontdek zelf hoe bier en wijn elkaar ontmoeten in deze unieke Grape Ale!

We zijn wederom trots op deze Wijlre’s Specials editie en kijken uit naar jullie reacties. Proeven? Kom langs bij onze Brand Proeflokaal in Wijlre of bezoek één van de deelnemende zaken.

Ingrediënten

Gerstemout, druivensap, hop

Voedingswaarden

Voedingswaardedeclaratie volgens EU-wetgeving

Waarde per 100ml eenheid
Energie 232 kJ
56 kcal
Vet <0,2 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 4,3 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0,5 g
Zout <0,01 g

Nu beschikbaar Wijlre's Special

	WhatsApp Promo Preuvenemint Wijlre Special

Wijlre's Specials

Vers uit de Brand Bierbrouwerij zal er elke drie maanden een nieuw meesterwerk van de Brand brouwmeesters verschijnen, genaamd Wijlre Specials. Van elk bier zal een gelimiteerde hoeveelheid gebrouwen worden, waarbij er gebruik gemaakt wordt van nieuwe brouwtechnieken, nieuwe stijlen en nieuwe combinaties van ingrediënten.